• Ordinær pris 390,-

    Bli din egen designer! Last ned designmalene helt gratis i mars-måned! Malene passer perfekt til Instagram, men du kan fint bruke malene til andre ting også, f.eks. kvadratiske kort.

  • Designmaler for Canva

    Bli din egen designer! Canva er et gratis nettbasert designverktøy som passer like godt for nybegynnere så vel som viderekommende.

  • Nybegynner? Null stress!

    Er du usikker på hvordan du redigerer og tilpasser malene slik at de matcher din merkevare? Null stress! Jeg har laget et Nybegynner-kurs til deg (se nederst på siden)

15 designmaler

Eksempel på fargebruk og uttrykk:Canva

Designmalene fungerer i både gratis- og PRO-versjonen av Canva. 

Bildene som er brukt i "eksempelbildene" er ikke inkludert, men jeg deler linker til hvor du finner de, slik at du enkelt kan laste de ned og benytte de i designet ditt. Alle bildene er gratis (med unntak av det til venstre i bildekollasjen i øverste rekke på bildet over)

Du har også tilgang til Canvas bildebibliotek som inneholder tusenvis av bilder du fritt kan bruke.Nettbasert

Canva er en nettbasert designplattform.

Du behøver med andre ord ikke å laste ned / installere en programvare på datamaskinen din.

Canva har også en egen app som gjør at du kjapt og enkelt kan skape mye fint innhold direkte på mobilen. Jeg anbefaler imidlertid å jobbe på desktop, der har du bedre kontroll og alt fungerer sømløst.

Web og trykk

I Canva kan du lage en rekke ulike design, f.eks. informasjons- og markedsføringsmateriell, for både trykk og digitale plattformer. Her er det bare fantasien som setter grenser.Brukervennlig

Canva passer like godt for nybegynnere så vel som viderekommende. 

Et intuitivt og brukervennlig grensesnitt + nyttige "dra og slipp-funksjoner" gjør det enkelt å endre tekst, farger, fonter, bilder og andre elementer slik at designet matcher din virksomhets visuelle profil. 

Du kan også omorganisere, fjerne og legge til elementer. Her er det bare fantasien som setter grenser.